Hverdagen i Kirsebærhaven

Her kan du følge med i hvad der sker i Kirsebær haven

 

VIRKSOMHEDSBESØG

Kirsebærhaven var på besøg i Veddum Skelund Visborg Kraftvarmeværk fredag d. 25/1 - 2019.

Børnene i Kirsebærhaven er meget interesserede i solcellerne, som vi næsten er nabo til. Derfor arrangerede vi et virksomhedsbesøg til Kraftvarmeværket i Veddum. Der blev vi taget rigtig godt imod. Vi fik en rundvisning på hele anlægget, hvor en far fra Kirsebærhaven forklarede, hvordan det hele fungerer. Vi hørte hvor højt det lyder, når en af de store motorer startes op. Der var også tid til, at vi kunne lege gemmeleg mellem alle de mærkelige ting og maskiner, der er sådan et sted. Vi blev budt på en dejlig frokost med masser af pølsehorn, små pizzaer, saftevand og grønt tilbehør. Alt i alt en rigtig dejlig formiddag. Da vi var klar til afgang, fik vi alle en ballon i hånden hjem. Tusind tak for det. Billeder fra besøget kan ses i vores galleri.

 

ÅBENT HUS

Fredag d. 1/2-2019 holdte vi åbent hus i Kirsebærhaven. Det var en dejlig dag, hvor der kom mange på besøg, der blev serveret kaffe, kage, boller og frugt. Flere havde nogle rigtig fine gaver med. Tusind tak for det! Billeder fra dagen kan ses i vores galleri.

 

PÅ BESØG HOS ANETTE OG KLAUS

Onsdag d. 6/2-2019 var vi på besøg hos Anette og Klaus Pedersen i Veddum. Vi var ude for at se deres grise, staldene og maskinerne. Det var en hyggelig dag, hvor børnene fik lov til at kæle ved og holde grisene, derudover så vi på de mange maskiner og vi fik lov til at sidde i en stor traktor. Tusind tak for besøget Anette og Klaus. Billeder fra besøget kan ses i vores galleri.

 

 

Høns

I kirsebærhaven har vi fået høns. Det bliver spændende med dyr i Kirsebærhaven. Billeder kan ses i vores galleri.